Om havgus

velkommen til Havgus:O)

Havgus er bloggen navngivet udfra hvor jeg fysisk befinder mig.
Bosiddende på Langeland, skøn ø i det sydfynske,helt nede i vandkandten hvor der råt, blæsende og ufatteligt smuk uanset om det sner, solen skinner eller det regner..


Jeg arbejder i mange matrialer,lader inspirationen og kreativiteten få frit spil- og afprøver ..nogle ting bliver aldrig, andre bliver lidt, noget bliver godt og en gang imellem rammer det bare helt rigtigt..Et lille udpluk af disse vil komme til salg i Butik Knag, Rudkøbing. -En lille fin fysisk butik som jeg deler med 3 andre kreative sjæle.

Bloggen her er mit fristed..fri for alt det grumsede og plads til bare at være og nyde..

Jeg er dybt forelsket i tanken om genbrug , at se gammelt på nye måder og vil rigtig gerne passe på naturen og miljøet.
Derfor kombinere jeg gamle smukke vintagestoffer med nye af økologisk kvallitet. De gamle stoffer fra 60 érne og 70´erne har de fineeste farver og en rigtig spændende historie med sig, og de fortjener at få liv igen- og jeg elsker den udfordring det er at give dem det.

Manden min, bumler ligeså med en masse store som små projekter i hans værksted..hans forkærlighed for genbrug og naturmatrialer kommer ligeså til udtryk, og med tiden vil også hans verden komme til at fylde mere og mere her på bloggen og i den virkelige verden...kan kun sige- Glæd jer!..

På bloggen her viser vi glimt fra hverdagen, glimt af familielivet hernede, det nære der rør på sig og det der kommer helt ind og skal vendes et sted. Mest of alt blilleder fra min virkelighed, fra min verden , fra Butik Knag- et nyt kapitel for mig- fra køkkenet hvor den sunde liv har et stort fortegn..vi øver os og skaber...og allermest fra det lille krearum...

velkommen til at følge med...
Smil fra Rikke
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...