søndag den 11. september 2011

fødselsdag og kalas..uhm..skønne skønne weekend

Her lidt billeder fra en skønne skønne dejlig weekend hvor jeg må siges at være blevet fejret efter alle kunstnens regler..hyggelige visitter, glade gæster og lutter dejlige øjeblikke..
min kære nabokone kom med en kærlig lille sjov hilsen til kagen. Hn havde i Netto købt et lys- Ikke bare var det pink- næh det var sørme en lotusblomst der kunne spille og lyse i flere lag- på en gang..vi skulle tænde den og så ville der stå en fontæne op ..vi grinede og grinede....har faktisk ALDRIG set noget ligende! hold da så lige op - Den "osede" af østen og var bare så meget for meget- på den sjove måde- alletiders indslag på et fødselsdagseftermiddagsbord:O)
bonusen kom så da vi efter alle kustnens regler gjorde som der stod at klippe båndet over så musikken stoppede..-men skæbnen ville at den landede i den store skrællespand så delene atter rørte hinanden og musikken startede og vi har således hele weekend gået ude og moret os over en syngende skrællespand..Ikke mindst mindstemand syntes det var vældigt sjovt:O)

Weekenden bød på flere gæster..skøn leg i have..indsamlig af div bær og lign til hggestunder og sylt..og ligeledes var vi på en dejlig gåtur med bøtte til dagens brombær plukning...
Håber også alle i har haft en super weekend:O)
Rikke
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Aii hvor sjovt, han gemmer sig I kassen, he he :-)

  Mvh Claus
  Polterabend Event

  SvarSlet
  Svar
  1. ja han er skøn den lille mand:O) papkasseleg er det helt store hjemme hos os- pt fylder en kasse på størrelse med et lille legehus pænt meget af køkkenet...den agere rumskib:O)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...