onsdag den 12. oktober 2011

Åh Netto..jeg glædes...

At købe i Netto...mælk, smør, sukker, dåsetomat, broccoli, øko appelsiner(hvis de har nogen i denne uge..) yogurt ,spelt, og åbenbart også disse 15 skønne lækre plast kurve som jeg bare måtte ribbe hylden for (til den nette sum af 14 kr. stykket) perfekt til alt i skabene..strømper osv..blir man ikke bare glad af de farver...? selv bade dyrene har fået deres egen i lilla..Hvad man dog ikke kan være heldig at finde i netto en gang imellem:O)

Der er ret stille fra mig i disse dage..pusler med tons af fest og bryllups hemmeligheder som jeg ikke kan komme nærmere ind på her...ikke før på den anden side af lørdag...men så skal i nok også få:O)
indtil der så undskyld...

pusler med give away på 20 læsere...mere om det efter weekenden:O)
god aften til alle jer derude:O)
Rikke
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Fantastiske farver - og fantastisk side du har her - har først lige opdaget den i dag. Du har fået en fast læser mere ;)

  Min søn er helt vild med dine fisk i bunden af siden, hvor har du fundet dem henne? de er vildt sjove :)

  SvarSlet
 2. Fantastiske farver og fantastisk side du har her - har først lige opdaget den i dag, og har straks meldt mig som fast læser :)

  Er så vild med dine fisk i bunden af siden, hvor har du dog fundet dem, de er vildt sjove...

  SvarSlet
 3. he he... der fik du lige 2 næsten ens kommentarer... troede den ikke gik igennem... først lige da jeg trykkede anden gang opdagede jeg det med at du godkender dem inden visning ;) smart egentlig...

  SvarSlet
 4. En glædelig overraskelse :) Jeg har givet dig en award på min blog, håber du vil deltage :)

  SvarSlet
 5. Til karina med uglemors verden..tak for alle dine beskeder..alle 3:O)..uah kender det bare alt for godt er slet ikke ferm til computer så det er en stor opgave nogen gange at begive mig ind på bloggen til nye udfordringer- men tager selvfølgelig mod dem med kyshånd:O)
  - til fiskene..ja de er skønne..men tror vi lige må hjælpes..kan menlig ikke finde det sted her på bloggen hvor det er men altså der hvor man kan klikke sig ind og vælge ur og billeder..og sidevisninger osv...der midt i det hele fandt jeg den med fiskene...er det noget der siger sig noget..? skal nok lede videre og lade sig vide det så snart jeg finder det..og finder du det først så sig lige til :O)...

  og til kære dig på 3.sal til Højre:O) TUSIND TUSIND tak:O)- Den vil jeg glædende kaste mig over så snart jeg er lidt tilbage alene igen:O)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...