onsdag den 29. februar 2012

forårsfornemmelserPosted by Picasa
Foråret er s småt på vej...jeg kan mærke det...kan i også?

Har idag haft et travlt og rimeligt stramt planlagt fantastisk hyggeligt program...legestue og møde på friskole ang lån af rum- se det mest fantastiske er hændt..vi har jo været et par stykker der på skift har lagt hus og rum til sy"møde"..det går at være i et alrum når man bare er få men desværre også tæt på umuligt når børn skal puttes osv..
det dejlige var så at flere ønskede at være med..Fantastisk når nogle syntes om det skønne fællesskab der er i det kreative..men så blev det altså bare helt umuligt at være i hjemmene rundt omkring..
Det er her friskolen kommer ind.
Syklubben er sat sammen under den devise at ene kan vi noget og sammen kan vi "alt"
Det vil sige lære nyt og lære fælles og hjæpe med det man så selv er stærk på og tilgengæld selv være så heldig at blive støttet i ens egne udfordringer man går istå med.
Vi tager på skift lidt sødt med og allt har lidt the og kaffe med. Vi mødes hver 14 dag i 3 timer og så skla der bare hygges og nørkles.
JEG GLÆDER MIG..
Ikke at jeg har svært ved selv at holde mig igang med det kreative i hverdagen..lige modsat faktisk! (læs mangler iden grad ofte timer på døgnet) men det at være sammen på den måde gør til at man bliver fristet...udfordret ...inspireret ..får udvidet sin horisont..og alt sammen med i et forum der er aktive, oprigige og deler samme pasion!- DEt er da bare ikketilatfåarmenedover FANTASTISK!

Skal i morgen formiddag hente nøglen til kvisten..og så er første gang allerede i morgen aften..

mere om det senere...
God aften til jer alle
Smil fra Rikke

ps...Billederne er alle fra nogen af dagens små pauser..sagde jeg mon foråret var så småt på vej? 

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre billeder, som man kun kan blive i forårshumør af - Hvad sker der så lige for det der sne de snakker om skal komme i morgen..?

  SvarSlet
  Svar
  1. sne...ja det må du nok sige! - her har vi dog ikke fået noget..heldigvis!
   Jeg holder meget af sne og syntes også det hører sig til- men ikke mere nu da det er tid for forår- kom sol kom varme kom liv ude igen:O)..

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...