tirsdag den 20. marts 2012

nat nat


Den Seneste tid har der lydt ekstra mange kald fra soveværelset efer puttetid...alle kender vel (tænker jeg?) jeg skal tisse....jeg er tørstig....jeg har en negl der driller...jeg mangler at få et natkysser....jeg har slet ikke....osv. osv. osv....men de seneste dage har det hos os altså været i følgeskab af...nu er knapperne gået op igen...MOOOAAAARRRR FAAARRRRR nu er knapperne gået op IGEN.... igen og igen...Lillmanden vokser i ryk og lige i denne tid skyder han i raketfart. Nattøjet er for lille, de ellers så dejlige heldragter bliver en "pest"når han strækker sig og knapperne altså går op igen..og igen og igen...måske ved han også lige hvordan man strækker sig rigtigt...:O)...
nyt må der ihvertfald til , så symaskinen snurre disse aftner..

2 kommentarer:

 1. Det er da også totalt irriterende med sådan nogle knapper der går op :-) kan lige forestille mig hvordan teknikken er udviklet til det helt rigtige vrid, så de alle går op på een gang. Men så kommer der jo også nyt nattøj ud af det! (lige sådan noget, som også kan foregå her i hytten).
  Smil fra Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv:O)
   Dejligt at høre det ikke kun er her tingene foregår sån og ja...du har helt sikkert ret i at det sker med et ganske bestemt udviklet vrid:O)...pyh...:O)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...