tirsdag den 22. maj 2012

En bededagsferie er gået for fuld udblæsning. Projekt ny indkørelse til svigerforældre havde længe været på tegnebordet, alt var planlagt, klappet og klar og da feien meldte sig vendte vi snuden mod århus. Mange hænder var der- hyggeligt og arbejdssomt,- flot blev det! Det var to meget trætte men meget glade forældre vi forlod da vi atter vendte snuden mod vores skønne sydhavsø.

Lillemanden skulle have gipsen af onsdag som vi skulle køre og var blevet stillet svømmehal i udsigt om eftermiddagen.Skæbnen ville dog at vi om formiddagen var nød til at runde en læge, hals, lunge og øre betændelse og en frygtelig hoste - av av av- kan godt forstå han var super ked ! -
Mens mandfolkene  puklede på med fliser to jeg de to store- altså lillemanden og kusinen ( der havde skoldkopper...men ikkke var synderlig dårlig- bare irreteret over kløen) en tur i kattegat centret for at se på store hejer- sælfodring, leg og hygge. skønt med fordybelse i akvarierne og dejligt at være væk fra alle de travle.

Nedereste to billeder er lidt fra de kreative sysler der var pakket til alle de stille stunder mens jeg afligevel bare sad og kiggede på en lille mand der sov og kæmpede for at blive frisk igen...(har været hjemme til idag- men tror nu børnehaven atter kalder i morgen)   :O)

skønne sangfugle til solramte grene på hyggelige pletter i haven-  og et lille ophæng lavet sammen med lillemanden. Fuglen syede jeg mens han sirligt fik puttet perler på tråden med sin lille trætte hånd. 


SKØN SOMMERAFTEN.....vil bevæge mig ud i køkkenhaven nu , for at få sat klatregrene op til espalie osv. skal nok vise lidt derfra en af dagene:O)

Nyd de sidste stråler for idag
god aften
Smil fra RIkke

2 kommentarer:

  1. Så fandt jeg dig lige igen :) havde overset dit sidste indlæg på den gamle blog, og så var du ellers røget godt i bund - men nu vil jeg glæde mig til at følge med igen, her på din nye flotte side ;)

    Kh Karina

    SvarSlet
  2. Kære Karina- Tak, og velkommen til- eller tilbage:O)- er glad for du fandt mig og atter har lyst at være med:O)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...