tirsdag den 29. maj 2012

Skal vi lege?


For lidt tid var jeg så super heldig at være hurtig på aftrækkeren, nåede at være med i den skønneste blogleg og modtog den fineste pakke fra Online Art (kender du ikke Dortes blog så så et smut ind forbi HER - og Se så lige alle de skønne ting hun sendte til mig på billeder herunder..

Nu er det på høje tid at sende legen videre og vil du være med så læs videre her:O)..

Blogleg.
Alt du skal gøre er at skynde dig at svare på dette indlæg. De to første er de heldige og skal sende mig jeres adresser. Så sender jeg den hyggeligste kælige hilsen til jer fuld af skønne overraskelser og som oser af sommerstemning:O)
I skal så sende en hilsen tilbage til mig og videregive legen inde på jeres blog.

såre simpelt- og smadder hyggeligt:O) 

4 kommentarer:

 1. Hej
  Det lyder som en sjov ide! Hvad går det præcist ud på? Jeg er frisk. Jeg er ny i blogland (og min blog er så småt ved at komme op og køre), og elsker det allerede! Jeg skal også være fast læser hos dig, sikke en fin blog!
  Hav en dejlig dag fyldt med kreativitet!
  Anne-Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen skal du være Anne-Sofie :O) og Tak:O)
   Fatastisk du er frisk på leg- Det går kort og godt ud på at du sender mig en mail med din adresse i- så iler jeg til postkassen og sender den hyggeligste lille pakke, indeholdende det man nu lige lyster og syntes, ofte af en kombi hjemmelaved/og pusslige finurlige små påfund og forkælelse- intet krav og kun fantastien sætter grænsen...
   Så når du har fået en pakke fra mig- sender du en kærlig hilsen retur og sender legen videre via din blog til de 2 føste der melder sig på banen- Du sender så en pakke til hver af dem og de til dig og de sender så også legen videre ..:O)

   ...super enkelt og FANTASTISK hyggeligt!
   Smil fra Rikke

   Slet
 2. Jeg vil da også gerne være med :0)

  SvarSlet
 3. Fantastisk- DEJLIGT!:O)

  Anne-Sofie og Helle-
  smid mig en mail med jeres adresser og en skøn kærlig hilsen er fluks på vej til jer:O)
  smiil fra Rikke

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...