torsdag den 17. marts 2011

Alfons og...Du skal fodre den gode...

Posted by Picasa
En kær kollega hængte forleden denne op i en højde og placering hvor man bare slet ikke kan undgå at læse den, når man nu afligevel lige kommer forbi..
Du skal fodre den gode..


En gammel Cherokee-indianer havde samlet stammens børn til en lille opbyggelig lektion.
I skal vide....sagde han..og holdt en pause, hvor han kiggede ind i ilden.
I skal vide, at inde i hovedet på os alle, sidder der to ulve. Den ene er en ondskabsfuld, grådig og smålig ulv, der kun er ude på at skabe ulykke og strid.
Den anden er en posetiv, gavmild og storsindet ulv der kun ønsker fred og fremgang. De to ulve inde i jeres hoveder er altid i kamp med hinanden, sagde den gamle indianer...og stirrede atter ind i flammerne.
Stammens børn sad og tænkte lidt over hans ord..Så rakte en af dem hånden op.
- Du siger at de to ulve kæmper med hinanden, men hvem af dem vinder egentlig? spurte barnet..
Det spørgsmål var den gamle indianer rigtig glad for..
Det gør den ulv du fodre..svarede han..
Fantastisk historie..Startede egentlig dagen skævt...faktisk så skævt at tanken flere gange strafede mig af jeg måske egnetlig burde have blevet i min seng..kender i det?
- Fik så denne her med mig..
Sidder nu her..træt efter en meget meget lang dag..to matte børn ligger og varmer dynerne..endnu uvidende om at de snart ikke længere skal være en del af vores verden i hverdagen..
Det har været en super aften..masser af spil og den helt store opsætning af band og musik i kælderen..klaver, guitar, fløjte, tamborin og hjemmebiksede trommer blev dagen indput ..jo jo..og så selvfølgelig godt fuldt på vej af 4 Poul Køller skrålende fans..jo jo..pandekage som eksrta nummer og Alfons Åberg som godnat historie historie..
Han kan nogen den den Alfons..Simpel, ligetil, og dejlig varm..lidt ligesom min kære kollegaes indianerhist idag..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...