mandag den 7. marts 2011

Herlig morgenstund

Sikke er herlig morgenstund..
Igår aftes syede jeg efter Maria ide, et fødselsdagskort..Nåede lige her til morgen at få det skrevet færdigt så det kan komme i posten og nå frem til i morgen... Kortet skal Thomas bonus bedste have. En MEGET kreativ dame der altid er på pletten med nye tanker, gaver, hjælp og lign. Jeg ved hun smiler ved synet, og at hun vil sætte pris på, at det er symaskinen der har været igang med at tygge kortet sammen..tak for ideen Maria..
Solen skinner fantastisk ude..tager mig selv i her fra den tidlige morgenstund at sidde og knibe øjenene sammen da solen bare pipler ind af vinduet..hårtøren og siden job kalder..Hvordan blev din morgenstund ?..
Ha alle en fantastisk dag!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Hej Rikke.
  Hvor hyggeligt at "møde" dig lige her inde i blogland.
  Selvfølgelig kan August huskommer hjem hilser når han ke dig, jeg fra skole. Sender også lige dit link til ALberte og hendes mor, jeg er i kreaklub med!
  AUgust er blevet elitesvømmer og svømmer i AGF fem gange om ugen. Han tager selv toget derind og hjem de fleste dage. Han er rigtig glad for det og har fået en MASSE GODE Århus venner.
  Også sjovt at du pludselig arbejdede i min aller bedste og ældste venindes datters institution!
  Gør du stadig det?
  Mvh Maria

  SvarSlet
 2. For øvrigt er det et HELT VILDT SØDT kort du har lavet, jeg låner lige ideen med fuglen!

  SvarSlet
 3. Så fint et kort du kar fået kreeret dig :) Har meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge med her hos dig:) Kig også gerne ind til mig, måske du har lyst, at deltage i min give away:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...