mandag den 14. marts 2011

Super skøn weekend med bla. dukkekursus


Har i denne weekend været på en på alle måder super skøn tur til det sjælandske..
Vi har besøgt min bror, svigerinde og min lille lækre niese ..den evig skønne Ella
En fantastisk hyggelig tur, med tons af snak, grin, fordybelse..tusind tak for det :O)
Kommer helt sikkert snart igen :O)


Det hele med en kæmpe bonus oveni da Line og jeg jo havde meldt os til et dukkekursus i Vanløse afholdt af Lisbeth fra Smilerynker.dk
Forventningsfulde drog vi afsted lørdag morgen, og nåede trods vejarbejde og en langelænder som chuffør i StorKBH. spændte og glade frem.
Lisbeth gjorde , med hele sin person og alle hendes skønne efekter og inspiration weekenden til noget ekstra særligt. Vi fik lært at sy hendes evig skønne fine dukker, grinet en masse, tons af nærvær og snak med en flok meget forskellige meget skønne quinder der kom fra vidt omkring og delte en masse ny inspiration imellem. Til jer der læser dette og var med- Tak for weekenden og dejligt samvær. :O)
træt, men med et stort smil på læben (og pænt ømme fingre efter weekendens syslerier) sidder jeg nu her i køkkenet mandag sent eftermiddag..
klokken blev ret sent igår aftes og skulle idag møde meget meget tidligt, så kan godt mærke udmattelsen og et varm tæppe kommer snigende tæt på efterhånden..
Det har været det hele værd!
tjek bare alle billederne herunder..de oser af stemning!
skulle du få lyst til et af Lisbeths kurser så ved jeg at hun nye hold under opsejling og tilmelding kan sker til hende på hendes hjemmeside...
Vi kan ihvertfald varmt anbefale det :O)
God aften til jer alle
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Åhhh så kjekt å se bilder fra weekenden i Vanløse. Kjempefin blogg som jeg har lagt meg til som fast leser av!!!! Dessverre fikk jeg ikke tatt så mange bilder selv, og lurer på om jeg kan låne dine og linke tilbake til deg???? Klem fra Ingvild- som gjerne skulle tatt et kurs til :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...